Samolepka Jawa 50 Pionýr – jasně modrá

100 

Samolepka Jawa 50 Pionýr ve světle modré barvě. Detailní kresba, UV laminace, velikost A6. Ideální pro fanoušky retro motorek a československých veteránů. Doplňte svou sbírku!

Materiál samolepky Velorex chrání polymer s UV laminací proti oděrům.

Popis

Samolepka Jawa 50 Pionýr – jasně modrá

Samolepka s kresbou Jawa 50 Pionýr v jasně modré barvě. Odolná UV laminace, velikost A6. Perfektní doplněk pro fanoušky retro motorek a veteránů.

Pro všechny milovníky motocyklových veteránů je tu jedinečná samolepka s legendární Jawa 50 Pionýr ve světle modrém laku. Tahle retro krása je zachycena v detailní kresbě a připravena oživit váš notebook, auto, kufr nebo sešit. S velikostí A6 a odolnou UV laminací bude vypadat skvěle kdekoliv a zaručeně vydrží i každodenní používání.

Světle modrá verze tohoto legendárního skútru zaujme každého, kdo si cení klasického českého designu. Pokud hledáte něco, co kombinuje nostalgii a styl, tahle samolepka je perfektní volbou. Navíc najdete tento design i na tričkách, plecháčcích nebo látkových taškách – proč nesladit celou svou výbavu?

Výhody:

  • Detailní kresba Jawa 50 Pionýr ve světle modré barvě
  • UV laminace chrání před sluncem a poškrábáním
  • Velikost A6 – skvěle sedí na různé povrchy
  • Autorský design dostupný také na tričkách, plecháčcích a taškách

A teď 10 zajímavostí o Jawa 50 Pionýr a samolepkách:

  • Jawa 50 Pionýr byla snem mladých jezdců. V 60. a 70. letech byl tenhle skútr symbolem svobody pro mládež. Mít „Pionýra“ bylo jako vlastnit lístek na dobrodružství!
  • Světle modrá barva je u veteránů raritou. Přestože klasické modely často mířily na červenou, tahle světlá verze přidává nádech svěžesti – rozhodně vzbudí pozornost!
  • Jawa 50 Pionýr byla levná a dostupná. Díky tomu se stala ikonou mezi motocykly a dodnes ji fanoušci nostalgicky opravují a sbírají.
  • Samolepky vydrží i ostré sluneční paprsky. UV laminace chrání design před vyblednutím, takže ani letní žár vaši světle modrou Jawa samolepku nerozhodí.
  • Je to ekologická volba! Přilepit na svůj notebook nebo sešit něco, co má retro nádech a dlouhou životnost, pomáhá omezit jednorázové dekorace.
  • Pionýr měl odvážný motor o síle 3,5 koně. Ačkoliv to zní skromně, v době svého vzniku byl tento výkon naprosto dostatečný na to, abyste projeli ulice s větrem ve vlasech.
  • Motorka s příběhem. Pionýr byl často dělaný „na koleni“, kdy si jej mnozí upravovali podle svých představ, což z něj dělalo velmi osobní stroj. Tahle samolepka je krásná pocta téhle tradici.
  • Samolepka je praktická. Díky velikosti A6 ji snadno umístíte na oblíbená místa – notebook, kufr nebo nástěnku – a přitom zůstane stylově výrazná.
  • Jawa Pionýr byl populární export. I když se vyrobil v Československu, Pionýry brázdily cesty i v zahraničí, což z něj dělá celosvětovou ikonu!
  • Samolepky jsou skvělým dárkem. Pokud znáte někoho, kdo má rád veterány, motorky nebo retro styl, tahle originální kresba na samolepce jim zaručeně udělá radost.

 

Samolepka Jawa 50 Pionýr – jasně modrá? Doplňte svou sbírku!

Takže přátelé, až budete přemýšlet, kam nalepit tuhle krásku, vzpomeňte si na všechny ty radostné jízdy a vůni dvoutaktního oleje. A když už budete u toho, mrkněte taky na pánské tričko, dámské tričko, dětské tričko, plátěnou tašku, plecháček a kšiltovku s tímto legendárním motivem. Proč si neudělat komplet?

Pokud tu zrovna nevidíte svoji oblíbenou variantu s tímhle motivem, nezoufejte! Nestihl jsem ještě přidat všechno na e-shop, ale klidně mi napište a rád vám ji vytisknu. To samé platí i pro barvy – jestli byste chtěli jasně modrou nebo kari žlutou, klidně se ozvěte! A když máte jiný vysněný odstín, rád vám ho namíchám na míru.

 

Každý motiv, který nabízím, je výsledkem mé vlastní digitální tvorby – vše kreslím s vášní a smyslem pro detail. Jako autor se snažím, aby každý produkt přinášel radost a originalitu. Pokud máte speciální přání, rád vám pomůžu je splnit – ať už jde o oblíbenou rostlinku, domácího mazlíčka, auto, motorku nebo jiný obrázek. Napište mi a společně vytvoříme něco jedinečného!

Zakázková kresba není problém – od jednoho kusu vám navrhnu a vytisknu váš motiv na tričko, hrnek, plecháček nebo třeba klíčenku. U mě najdete osobní přístup, který dává mým výrobkům duši. Vybrané produkty dokonce přispívají na pomoc psům a lidem v nouzi, takže vaším nákupem děláte radost nejen sobě.

Pro spolupráci mě kontaktujte přímo zde na webu, nebo navštivte mé osobní portfolio na Rybizovaovce. Těším se na vaši zprávu!

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík