Samolepka Jawa 50 Pionýr – rumělková

100 

Samolepka s kresbou Jawa 50 Pionýr v rumělkové barvě. Odolná UV laminace, velikost A6. Perfektní doplněk pro milovníky motorek a retro stylu. Doplňte svou sbírku!

Materiál samolepky Velorex chrání polymer s UV laminací proti oděrům.

Popis

Samolepka Jawa 50 Pionýr – rumělková

Samolepka Jawa 50 Pionýr – rumělková klasika, která nikdy nezestárne

Takže, milovníci rychlosti a větru ve vlasech, pozor! Máte doma místo na něco, co je stejně nadčasové jako staré dobré kožené rukavice? Tahle samolepka s Jawou 50 Pionýr v zářivé rumělkové barvě je přesně to, co chybí vaší sbírce (nebo aspoň lednici, notebooku, autu či kufru)! Tahle klasika si to zaslouží být pořád na očích. No vážně, kdo by nechtěl tuhle ikonu socialistického ježdění, která přinášela svobodu a styl do každého dvorku?

Co samolepka zvládne?

  • Kreslený design Jawy 50 Pionýr v rumělkové, který zaujme každého motonadšence.
  • UV laminace, takže žádné blednutí, ani když si to slunce šlape naplno.
  • Velikost A6 – ideální na notebooky, auta nebo kamkoliv, kde chcete motorkářský šmrnc.
  • Na výběr máte také další produkty s tímto motivem – trička, plátěnky, plecháčky i kšiltovky. Kde by Pionýr neměl chybět?

A teď 10 zajímavostí o Jawa 50 Pionýr a samolepkách:

  1. Pionýr byl pionýrem! Byl jedním z nejprodávanějších motocyklů své doby, ať už to byl model 550 nebo 555.
  2. Rumělková červená je klasická barva Jawa 50, která ztělesňuje čistou eleganci i rebelii. Je to taková česká „Ferrari červená“.
  3. Rychlost? S maximálkou kolem 45 km/h jste neměli šanci na pokuty, ale rozhodně jste vypadali skvěle!
  4. Nostalgie na kolech – kdo na tomhle nejel, ten nebyl správný teenager z 60. a 70. let. A věřte mi, tahle samolepka vás přenese zpátky!
  5. UV laminace udrží samolepku stejně svěží, jako když jste poprvé roztočili kola Pionýra.
  6. Jawa 50 byla snem každého mladého kluka, který toužil po vlastní motorce, i když na ní vlastně jen „jezdil“ po dvoře.
  7. Jednoduchost nade vše – dvoutakt, kickstart a jeli jste. Žádné složité mechanismy, jen čistý adrenalin.
  8. Samolepky jsou stále v kurzu – už od dob starých angličáků. Kdo nemá samolepku, jako by nebyl.
  9. Pionýr byl symbolem svobody v době, kdy se spousta jiných věcí nemohla. Ale na téhle krasavici jste vždycky vyrazili, kam jste chtěli.
  10. Sbírka s motorkou – když máte tričko, plátěnku, plecháček a kšiltovku, samolepka prostě nemůže chybět. Vyplňte svou sbírku a ukažte, že máte styl!

 

Samolepka Jawa 50 Pionýr – rumělková nestačí? Doplňte svou sbírku!

Takže přátelé, až budete přemýšlet, kam nalepit tuhle krásku, vzpomeňte si na všechny ty radostné jízdy a vůni dvoutaktního oleje. A když už budete u toho, mrkněte taky na pánské tričko, dámské tričko, dětské tričko, plátěnou tašku, plecháček a kšiltovku s tímto legendárním motivem. Proč si neudělat komplet?

Pokud tu zrovna nevidíte svoji oblíbenou variantu s tímhle motivem, nezoufejte! Nestihl jsem ještě přidat všechno na e-shop, ale klidně mi napište a rád vám ji vytisknu. To samé platí i pro barvy – jestli byste chtěli jasně modrou nebo kari žlutou, klidně se ozvěte! A když máte jiný vysněný odstín, rád vám ho namíchám na míru.

 

Každý motiv, který nabízím, je výsledkem mé vlastní digitální tvorby – vše kreslím s vášní a smyslem pro detail. Jako autor se snažím, aby každý produkt přinášel radost a originalitu. Pokud máte speciální přání, rád vám pomůžu je splnit – ať už jde o oblíbenou rostlinku, domácího mazlíčka, auto, motorku nebo jiný obrázek. Napište mi a společně vytvoříme něco jedinečného!

Zakázková kresba není problém – od jednoho kusu vám navrhnu a vytisknu váš motiv na tričko, hrnek, plecháček nebo třeba klíčenku. U mě najdete osobní přístup, který dává mým výrobkům duši. Vybrané produkty dokonce přispívají na pomoc psům a lidem v nouzi, takže vaším nákupem děláte radost nejen sobě.

Pro spolupráci mě kontaktujte přímo zde na webu, nebo navštivte mé osobní portfolio na Rybizovaovce. Těším se na vaši zprávu!

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík