Triko s podmořskou kresbou želvy a rybiček

590 

Triko s podmořskou kresbou želvy a rybiček Budlok žlutý. Pořiďte si svůj podmořský svět už dnes a ukažte světu svou vášeň pro přírodu a dobrodružství!

Materiál: 190g/m², 100% částečně česaná bavlna,  Trička v odstínu šedý melír má jiné složení: 85% bavlna, 15% viskóza.

Popis trička bez potisku:  žebrovaný lem u krku, tubusovitý tvar bez bočních švů.

Originální tričko s potiskem je dostatečně odolné a prodyšné. Nezpotíte se v něm tolik a je příjemné pro každodenní nošení. Je to skvělý, vtipný dárek k narozeninám nebo Vánocům. Nebo si taky někdy můžete udělat radost.

Popis

Velikost pánského trička s potiskem

Triko s podmořskou kresbou želvy a rybiček

 

Milovníci moří a oceánů, pozor! Toto tričko vás zavede pod hladinu, kde majestátní želva klouže mezi pestrými rybičkami jako Budlok žlutý. Kresba na tričku je originální autorská práce, která s sebou nese jemnost a krásu přírody – a to vše můžete mít na sobě.

Vysoce kvalitní jemná bavlna a pohodlný střih zaručují, že se tričko stane vaším nejoblíbenějším kouskem, ať už jste dobrodruh, potápěč nebo jen někdo, kdo miluje být v pohodlí. Díky 12 barevným variantám si vyberete tu pravou barvu, která ladí s vaším stylem – ať už jdete do města, na výlet nebo jen relaxujete doma.

Tento kousek navíc není jen o stylu, ale také o podpoře dobré věci. Část z prodeje putuje na pomoc psům v nouzi a dalším charitativním projektům. Když si tedy obléknete tohle tričko, nejen že nosíte umění, ale také pomáháte.

Co je na tričku skvělé?

  • Originální kresba želvy a rybiček – ukážete svou lásku k přírodě a oceánům.
  • Jemná a kvalitní bavlna – maximální pohodlí pro vaše každodenní dobrodružství.
  • 12 barev na výběr – najděte ten pravý odstín pro svůj styl.
  • Dostupné také na dalších produktech – sladíte svůj vzhled díky dámským a dětským verzím triček, plátěnkám, plecháčkům i kšiltovkám.

Pořiďte si svůj podmořský svět už dnes a ukažte světu svou vášeň pro přírodu a dobrodružství!

 

 

Triko s podmořskou kresbou želvy a rybiček je milý a originální dárek

 

Materiál pánského trička: 190g/m², 100% částečně česaná bavlna, příjemná na dotek a pohodlná na nošení. Každé tričko, plakát nebo hrnek připravuji s maximální péčí, pod bedlivým dozorem mého trpasličího pinče (a to jsem já – haf!). Autorský originální potisk je navržen přímo pro vás, s láskou a dávkou psího entuziasmu.

Na výběr máte až 12 krásných barev pánských triček s krátkým rukávem, a pokud hledáte něco speciálního, není problém – stačí říct! Můžeme vám natisknout motiv na dlouhý rukáv, nebo třeba na záda, záleží jen na vás. Většina triček je ihned k dispozici, takže na váš nový oblíbený kousek nebudete dlouho čekat.

Rádi pro Vás připravíme jiný rybí motiv. Nebo jiný zvířecí obrázek. Třeba psí motiv s Vaším psím plemenem. Například s chlupáčem, který s Vámi vždy rád chodí na ryby. Bavlněné tričko nebo plecháček na rybaření paníček pro Vás připraví a potiskne vlastním nebo i dodaným návrhem.

 

Pánské tričko s želvou a rybičkami – Váš nový kousek z podmořského světa i pro ostatní

Tento oblíbený podmořský motiv najdete i na dalších produktech, jako jsou dámská a dětská trička, plátěné tašky, smaltované plecháčky a kšiltovky. Takže si můžete sladit svůj styl nebo udělat radost někomu dalšímu.

 

Každý motiv, který nabízím, je výsledkem mé vlastní digitální tvorby – vše kreslím s vášní a smyslem pro detail. Jako autor se snažím, aby každý produkt přinášel radost a originalitu. Pokud máte speciální přání, rád vám pomůžu je splnit – ať už jde o oblíbenou rostlinku, domácího mazlíčka, auto, motorku nebo jiný obrázek. Napište mi a společně vytvoříme něco jedinečného!

Zakázková kresba není problém – od jednoho kusu vám navrhnu a vytisknu váš motiv na tričko, hrnek, plecháček nebo třeba klíčenku. U mě najdete osobní přístup, který dává mým výrobkům duši. Vybrané produkty dokonce přispívají na pomoc psům a lidem v nouzi, takže vaším nákupem děláte radost nejen sobě.

Pro spolupráci mě kontaktujte přímo zde na webu, nebo navštivte mé osobní portfolio na Rybizovaovce. Těším se na vaši zprávu!

Další informace

Hmotnost 0,02 kg
Rozměry -
Velikost

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Barva

, , , , , , , , , , ,

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík