Dětské tričko podmořská želva a rybičky Budlok žlutý

420 

Dětské tričko podmořská želva a rybičky Budlok žlutý. Barevné rybičky a volně plující želva z něj udělají neodolatelný kousek do šatníku, ať už na hraní, do školy nebo na rodinné výlety.

Materiál: 150g/m², 100% částečně česaná bavlna .,  Trička v odstínu šedý melír má jiné složení: 85% bavlna, 15% viskóza.

Popis trika:  jemně žebrovaný lem výstřihu s elastanem u krku, moderní tubusovitý tvar bez bočních švů.

Originální dětské tričko s potiskem je dostatečně odolné a prodyšné. Díky nižší gramáži je příjemně komfortní i v létě. Parádní na pro každodenní nošení i na doma. Tričko je skvělý, vtipný dárek k narozeninám nebo Vánocům. Nebo pro vaše kamarády, kteří mají děti. Nebo jako dárek od babičky a dědečka pro vnoučata.

Popis

Celobarevný potisk triček v Brně. Tabulka velikostí dětských triček.

Dětské tričko podmořská želva a rybičky Budlok žlutý

Ponořte své děti do tajemného světa oceánů s tímto unikátním tričkem, na kterém je podmořská želva doprovázená skupinou zářivě žlutých rybiček Budloků. Moje autorská kresba bez pozadí dokonale vystihuje živost a volnost, které v hlubinách moře panují. Díky jemné bavlně je tričko nejen pohodlné, ale i odolné a vhodné pro každodenní dobrodružství vašich dětí. Vyberte si ze široké palety 12 barev a nechte vaše dítě užít si tento barevný a veselý design!

Proč želvy a Budlok žlutý fascinují děti i dospělé

  • Želvy žijí na planetě už déle než většina dinosaurů a zůstávají symbolem vytrvalosti a dlouhověkosti.
  •  V oceánech hrají želvy důležitou roli – pomáhají udržovat zdraví mořských ekosystémů tím, že konzumují mořské řasy.
  • Jedinečný želví krunýř není jen ochrannou schránkou, ale i způsobem, jak regulují svou tělesnou teplotu.
  • Želvy dokážou zadržet dech pod vodou na několik hodin, což jim umožňuje bezpečně přečkat i pod vodou.
  • Budlok žlutý, známý také jako havajský tang, je díky své nápadné barvě a klidnému temperamentu oblíbenou rybou v akváriích.
  • Tento druh ryby žije v korálových útesech a pomáhá udržovat rovnováhu tím, že se živí řasami, které by mohly poškodit korály.
  • Budlok žlutý dokáže v noci změnit svou barvu, aby lépe splynul se svým prostředím a unikl predátorům.
  • Tyto ryby jsou mírumilovné, ale mohou si vybudovat vlastní teritorium, které si chrání před ostatními rybami.
  • Jejich jasně žluté tělo je nejen krásné, ale i užitečné – barva je signálem zdraví a vitality.
  • Budloci žlutí jsou symbolem čistých vod a zdravých útesů, což činí tento motiv ideální pro každého malého milovníka přírody.

Skvělý dárek pro zvídavé děti

Podmořská želva a toto tričko je perfektní dárek pro děti, které milují zvířata, přírodu nebo oceány. Ať už je vaše dítě nadšeným mladým akvaristou, nebo prostě miluje živé barvy a zvířata, tento jedinečný design ho určitě potěší. Barevné rybičky a volně plující želva z něj udělají neodolatelný kousek do šatníku, ať už na hraní, do školy nebo na rodinné výlety.

Podmořská želva a rybičky Budlok žlutý na tričku pro celou rodinu. Tady je odkaz na dámské tričko s touto kresbou. Želva si v klidu plave na pánském tričku, podmořském plecháčku i pevné plátěné tašce.

 

 

Každý motiv, který nabízím, je výsledkem mé vlastní digitální tvorby – vše kreslím s vášní a smyslem pro detail. Jako autor se snažím, aby každý produkt přinášel radost a originalitu. Pokud máte speciální přání, rád vám pomůžu je splnit – ať už jde o oblíbenou rostlinku, domácího mazlíčka, auto, motorku nebo jiný obrázek. Napište mi a společně vytvoříme něco jedinečného!

Zakázková kresba není problém – od jednoho kusu vám navrhnu a vytisknu váš motiv na tričko, hrnek, plecháček nebo třeba klíčenku. U mě najdete osobní přístup, který dává mým výrobkům duši. Vybrané produkty dokonce přispívají na pomoc psům a lidem v nouzi, takže vaším nákupem děláte radost nejen sobě.

Pro spolupráci mě kontaktujte přímo zde na webu, nebo navštivte mé osobní portfolio na Rybizovaovce. Těším se na vaši zprávu!

 

Další informace

Hmotnost 0,02 kg
Rozměry 32 × 25 × 1 cm
Věk

, , , , ,

Barva

, , , , , , , , , , , ,

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík