Tričko Cooorgi

590 

Psí tričko s veselým motivem dloooohuého welsh corgi pembroke. Psí motiv přináší do Vašeho domova špetku corgi kouzla které krásně hřeje a voní.

Materiál: 190g/m², 100% částečně česaná bavlna,  Trička v odstínu šedý melír má jiné složení: 85% bavlna, 15% viskóza.

Popis trika:  žebrovaný lem u krku, tubusovitý tvar bez bočních švů.

Originální tričko s potiskem je dostatečně odolné a prodyšné. Nezpotíte se v něm tolik a je příjemné pro každodenní nošení. Je to skvělý, vtipný dárek k narozeninám nebo Vánocům. Nebo si taky někdy můžete udělat radost.

Popis

Tričko Cooorgi

Tričko Cooorgi pro milovníky roztomilých a dlouhých psů – welsh corgi. Představuji Vám svoji novou kresbu corgiho, inspirovanou nejen jejich veselým charakterem. Tento jedinečný motiv přináší do Vašeho domova špetku corgi kouzla – každá linie zachycuje jejich šarm a energii. Pat tvrdí, že „corgi není nikdy dost,“ a já s ním naprosto souhlasím. Přidejte si do sbírky kousek této roztomilé energie – dostupné na mém autorském e-shopu.

Tady je deset zábavných faktů o welsh corgi:

  • Královský původ: Corgi jsou oblíbenými psy britské královské rodiny, zvláště královny Alžběty II.
  • Dva druhy: Existují dvě hlavní plemena corgi – pembroke a cardigan. Rozdíl je hlavně v ocase, pembroke ho mají kratší.
  • Původní pastýři: Corgi byli původně vyšlechtěni jako pastevečtí psi, a i když jsou malí, dokázali vést velká stáda dobytka.
  • Malí, ale rychlí: Navzdory své výšce jsou corgi velmi rychlí a hbití, což je dělalo ideálními pro práci na farmách.
  • Chytráci: Patří mezi 10 nejinteligentnějších plemen psů na světě, takže rychle chápou povely.
  • Nízko při zemi: Jejich krátké nohy jsou výhodou – pod břichem se snadno vyhnou kopnutí od dobytka.
  • Velcí psi v malém těle: I přes svou velikost mají corgi velmi odvážnou a silnou osobnost.
  • Zamilovaní do lidí: Jsou velmi společenskými a přítulnými psy, kteří milují lidskou společnost.
  • Hraví až do stáří: Corgi jsou známi svou hravostí a energií, která jim vydrží po celý život.
  • Jedinečný vzhled: Jejich velké uši, krátké nohy a široký úsměv z nich dělají opravdové miláčky všech.

Corgi jsou roztomilí a oblíbení

Corgi jsou jako takoví roztomilí malí obláčci na čtyřech nohou. Když se na ně podíváš, hned máš chuť je pohladit nebo se s nimi mazlit. Mají ten typický pohled „prosím, dej mi pamlsek,“ který tě dokáže rozesmát a obměkčit zároveň. Neexistuje lepší způsob, jak rozveselit den, než sledovat, jak corgi běží svými malými nožkami. A jejich popularita? Řekněme si to upřímně – jsou hitem Instagramu, a když jdeš po ulici, každý je zastaví, aby je obdivoval. Prostě největší roztomilí chlupatí komedianti, kteří si tě omotají kolem prstu (tedy spíš tlapky).

 

Na mém autorském e-shopu nabízím vícero corgi motivů, a to nejen na tričkách pro celou rodinu, ale také na plecháčcích, kšiltovkách a pevných plátěných taškách s dlouhými uchy. Ať už si vyberete cokoliv, každá z těchto věcí bude skvělým doplňkem pro každodenní život s dávkou roztomilé energie, kterou corgi umí přinést.

Standard Welsh Corgi Pembroke:

  • srst: Středně dlouhá, rovná s hustou podsadou, nikdy není měkká, vlnitá ani drátovitá
  • barva: Jednobarevná červená, sobolí, jelení, černá s pálením, s bílými znaky na končetinách, na hrudní kosti a krku. Povolena trocha bílé na hlavě a na tlamě

 

 

Pozor! Je rozdíl mezi Pembroke Welsh Corgi a Cardigan Welsh Corgimu. Plemena jsou si sice velice podobná. Jedná se ale o dvě zcela samostatná plemena psů s vlastními standardy a samostatnou historií. Na první výstavě se corgi objevil v roce 1920, chovatelský klub byl založen v roce 1925 a až v roce 1934 došlo k uznání dvou typů velškorgiho jako samostatných plemen a v zájmu zachování typu bylo zakázáno jejich křížení.

 

Páníček tvrdí, že „corgi není nikdy dost,“ a naprosto s ním souhlasím, asi nežárlím. Tento motiv je skvělým dárkem pro všechny milovníky corgi, ať už hledáte něco pro sebe nebo chcete potěšit někoho blízkého.

 

Milujete různé psy tak jako my? Tak to se Vám bude jistě líbit tento odkaz kde jsou všichni hafani pro ženy, děti i muže. Na tričkách, plátěných taškách i plecháčcích. Průběžně neustále přibývají další psí a ovčí plemena.

Nakreslím digitálně a vytisknu vaši oblíbenou rostlinku, domácího mazlíčka, auto, motorku nebo jiný obrázek na přání. Napište mi. Za úplatu nakreslím motiv přímo pro Vás a vytisknu ho od jednoho kusu na tričko nebo jiný textil. Plecháček nebo keramický hrnek taky čeká na Vaši objednávku. Žabky k vodě, pásky na klíče také zvládnu potisknout. Napište mi. Rád vám digitální kresbu na zakázku připravím. Pro spolupráci mě kontaktujte přímo zde na webu, nebo se podívejte na mé osobní webové portfolio Rybizovaovce.

 

Další informace

Hmotnost 0,02 kg
Rozměry 32 × 25 × 1 cm
Velikost

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Barva

, , , , , , , , , , ,

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík